Futás a hospice-ért

Nárcisz-futás a hospice-ért
Nem a nevezési díj itt a lényeg.
Akik futnak, nemcsak azzal pár száz forinttal támogatják azt a bátorságot és munkát, amit az emberek a hospice-ban végeznek. 
Egy kis reklámot is csinálnak az ügynek - hogy lássa mindenki, nem a Holdról van szó, hanem nagyon is a mi életünkről, mindannyiunkéról. Az esendőség és sebezhetőség a valóságunk része - de ugyanennek a valóságnak része a segítőkészség és a munka. A búcsú elkerülhetetlen de nagyon nem mindegy senkinek , se a távozónak, se a maradónak, hogy hogyan történik. 
Sokan félnek akárcsak rágondolni is, de a Nárcisz-futás arra jó, hogy látszik, milyen sokan gondolnak erre máshogyan - a méltóság oldaláról, a szeretet és segítségnyújtás oldaláról. 

Azért nárcisz, mert a nárciszhagymát ősszel elültetik, és eljön a hosszú, hideg és sötét tél. Aztán tavasszal a nárciszok kikelnek. 
Ki mire gondol erről, az a szíve joga - nekem a természet és az élet körforgását jelenti és a ragaszkodást is. Másnak a feltámadást vagy a reményt. Nem kell velem egyetérteni, de szépek a sárga nárciszok így tavasszal...

Budapesten 2012 május 18-án 15.00-kor lesz a Nárcisz-futás, mindössze 2 km-t kell futni vagy gyalogolni, kerekesszékkel is, jelentkezni a margitszigeti Atlétikai Centrumban lehet.
Gyerekek nevezési díja 100 Ft-ot, a felnőtteké 700 Ft...
A plakát ITT MEGTEKINTHETŐ

A bemelegítést Monspart Sarolta tartja, akárcsak tavaly,  és meg is mondta, hogy miért.

Futás a hospice-ért
Nárcisz-futás, 2012. április 26, Debrecen

Megjegyzések