Jó ügy kerestetik

Flow center
Csak, hogy lássátok, ilyen is van - akik ők maguk keresik  a jó ügyeket.
Nem semmi a mai világban amikor a szponzorok egyre csak fogynak.
Tehát figyelem.
A most induló Flow center (mozgáscentrum a XIII. kerületben Budapesten) szeretne támogatni olyan szervezeteket, amelyek valamilyen értékes projektet visznek, amelyhez örömmel veszik a segítséget. Ezúttal kimaradnak az állatvédők, mert a Flow emberi projekteket keres.
Az itt balra látható japáncseresznye egyébként a Flowcenter logoja.

Ami nagyon tetszik: kimondottan a kicsiket keresik, olyan szervezeteket vagy programokat, projekteket,  akik esetleg nemrég indultak, vagy valamilyen más ok miatt nincsenek a köztudatban.
Mondhatjátok, hogy milyen ügyes marketing fogás, és van is benne valami, viszont ami szerintem annál sokkal fontosabb: egy ilyen felhívástól a jó kezdeményezések, ügyek kapnak egy kicsit abból, ami rettenetesen fontos nekik: ismertségből, lájkokból.
Plusz nyilván egy esélyt arra, hogy támogatót szerezzenek. 

Nevezés május 10-ig

Ha tudsz ilyen tevékenységről, esetleg te magad is részt veszel benne, a feladat annyi, hogy posztolj egy fotót és némi infot, üzenetet a Flow-osok Facebook-oldalára május 10-ig.
A felhívás részleteiért, további infokért, vagy kérdésekkel keressétek őket itt: http://www.flowcenter.hu/keresunk-egy-jo-ugyet/

Megjegyzések

A Flow üzenete…
Köszönjük szépen a posztot!

Hozzátennénk, hogy tényleg nagyon várjuk a javaslatokat... Amennyire azt gondolnánk, hogy mennyi jó ügy lenne, ahova elkél a segítség, annyira furcsa egyúttal, hogy nagyon nehéz a kisebbekre rábukkanni: a "hivatalos adatbázisokból" kilistázott alapítványok, egyesületek zöméről egyetlen guglimozdulattal kiderült, hogy jóformán csak papíron léteznek.

Függetlenül attól, hogy jelenleg egyet fogunk kiválasztani, talán valóban több értékes kezdeményezés is jobban napvilágra kerül ezáltal - és hát ki tudja, a nagy találkozások néha egészen apróságokon múlnak :)
Szóval, ajánlást tenni nem árthat, ne tartsatok magatokban semmi jó ötletet! Köszönjük.