Három nőnapi program

Három nőnapi vagy afféle programot adok közre most hirtelen és jóelőre, és ebből az egyik még sportos is.
Mi több, én magam is egy nőnapi program leszek, de csak csütörtök reggel, midőn ha igaz, ismét szinkronban írunk majd néhányan e jeles nap kapcsán.

1. Női sorsok a moziban
A Tabán moziban (legyen a Horváth-kertben Budán) csütörtökönként Női sorsok címmel indult el egy filmsorozat, ugyan már pár hete, de a nyolc filmből öt még hátravan, fogjuk rá hogy nőnap, különben is jó filmek ezek.

2. 20-as 30-as évek női a plakátokon csak március 8-án
A Széchenyi könyvtárban csakis március 8-án tekinthető meg egy plakátkiállítás a 20-as 30-as évek női divatjáról. Szintén ezen a napon ugyanott a díszteremben beszélgetés arról, van-e "nőirodalom", ha igen, milyen és mitől más. http://www.oszk.hu/konyvtarlat/nyugat-noiroi-es-kortars-noirodalom 

3. Nőnapi ingyenjegy nőknek jégkorong meccsre
Miskolcon a nőnapon a nők ingyen tekinthetik meg a a Miskolc-Ferencváros ob I-es jégkorong-elődöntőt. "A borsodi klub hétfői tájékoztatása szerint eleve óriási az érdeklődés a csütörtöki, illetve a vasárnapi találkozó iránt, ezért a vezetők ajánlják, hogy az érdeklődők elővételben vásárolják meg a jegyeket." Szerintem mire most ezt a posztot megírtam, nem lesz egy darab jegy se, mert az összes híroldal leadta már, de hátha!
Ez egy jó ötlet, nem mintha gond lenne a stadion megtöltésével, hanem mert a közönséget is ki kell nevelni ahhoz hogy egy sportág sikeres legyen és a gyerekeknek is legyen még több jó edzés. Ha a nők is ott vannak, hátha kevesebb a durva anyázás, vagy ne legyek naiv?

Énhozzám ezek jutottak el.
Valaki tud még jót, mármint olyat, ami nem marketing akció?

   

Megjegyzések