Goldenblog: hajrá olvasó

Blogot olvasni jó
Megint goldenblog, megint tűnődés, merre jár ez a blog?
A témám, bár női blog, mégse teljesen az - nem az a tipikus csúcsnépszerű, de éppen ezért gondolom, hogy van egy kis helye a nap alatt. Egyik célom a nő-sorstársaknak kedvet csinálni  a mozgáshoz, habár edző nem vagyok, se profi, se másmilyen, s ráhagyom ezt a témát a jobbakra, de a magam tapasztalatából én is hiszek abban, hogy a mozgás sok bajra jó. 
Azt is tudom, mennyire nehéz rávenni az idősebb-nehezebb-meggyötörtebb-kedvetlenebb korosztályt. 
A másik téma ami érdekel, hogy a nők szembesülnek-e speciális helyzetekkel kimondottan mint női sportolók, megkapják-e ugyanazt a médiafigyelmet, beleszólási jogot a döntésekbe, helyet a vezetésben pl, mint a férfiak.

Most szeretném nagyon megköszönni mindazoknak, akik szavaztak a Nők mozgásban-ra.
Nagyon jólesett, hogy megtettétek.
Annak is örülök, hogy újra sikerült a kategóriában beleférni az első 50-be - kb 350 nevezett blog közül lett 37-ik.
Néha meg elgondolom, hogy igenis van remény a világ számára - itt van ez a sok száz és ezer ember, őket senki nem kényszeríti az írásra, belső késztetésre teszik, sokszor jelentős munkaórákat rászánva, pénzkereset és család és minden egyéb életfunkció (pl sport vagy olvasás) mellett. Azt hiszem, nem vagyok messze a valótól, ha azt saccolom, hogy az elsöprő többség egy fillért se keres vele.
Mondjátok rám nyugodtan, hogy nagy szavakkal dobálózom, de azt mondom, itt lelkesedés van, kitartás, szorgalom, sőt legyűrhetetlen hit - például gondolatok megosztásában.
Tehát.
Hajrá blogszerzők!
Nekik, nekünk, nekem... nagyon sokat jelent akár egyetlen lájk vagy visszajelzés is az olvasóktól. 
Tehát.
Hajrá olvasó :)


Megjegyzések