Activia: kamerával izgibb


Szulák és a székrekedés
Székrekedése van? Vásároljon videokamerát. A boldogság nem marad el. 
A negyven-ötven felettieknek eleve annyi, csak a baj van velük, a legjobb, ha meg se próbálnak kijönni a patikából, hiszen vaksik, fogatlanok, sánták, a nők meg még be is pisilnek tánc közben – „látod milyen igéző a tekintetem? Ugye nem gondolnád, hogy vizeletcsepegésem van?”
És itt van a székrekedés is, de persze csakis negyven feletti nőknek, ha fenti forrásból származó tudományos megfigyeléseim nem csalnak: Jakupcsek 48, Szulák 47.) 
Nade „most már rendben vagyok itt bent” – így a hölgyek.
Nem szép ez? Itt bent.
Test és lélek, béltartalom és beltartalom, amint nemesen összecseng.
A kamerába néző, az ügylet boldogságos kimenetelétől elragadtatott, eszelősközeli női arcok láttán ugyan felébred a gyanú, hogy az értékes kis dobozka nem valami egyéb, szintén természetes, szintén azonnal ható tudatmódosító szert (partidrog? kupica jóféle pálinka?)  tartalmaz-e. 
A civilizált emberiség infantilizálódik, állítja Konrad Lorenz. És igen, kábé a bölcsiben kellett ennyire örülni annak, hogy sikerült az output. 
Konrad Lorenz tudott valamit.
Oké, tisztában vagyok azzal, hogy ennek így hírértéke csekély, ezért most még hamar hozzácsapok nektek egy-két külföldi celebet is, tessék:

Jamie Lee Curtis (53 éves) szintén zenész. Fazonra kicsit hasonlít Jakupcsekhez, nem? (Nem a joghurtos dobozra gondolok)


Martine McCutcheon kilóg a sorból a maga 35 évével - emlékeztek rá? Igazából szerelem - ő volt Hugh Grant párja. S lám, most már ő is boldog. 

Megjegyzések

Anikó üzenete…
Úgy látom nem csak nekem van heroltom a kamerás joghurttól és az "idebent" szövegtől :D ... és még folytathatnám. Egyelőre a zuhanyzós izmos fiút még nem unom, de jöhetne a következő poénuk :)
Névtelen üzenete…
http://www.izbolygo.hu/2008/02/08/eper-es-fureszpor-elgondolkodtato/