Vetkőzni vagy nem vetkőzni


Ha csak a sportolónőket nézem, akkor se egetrengető dolog, hogy valaki eldobja a gönceit, van egy rahedli belőlük, egészen a topon is.
A vetkőzés emberi jog, aki szép és fiatal, és ehhez van kedve, vagy szüksége van a pénzre a megélhetése vagy fontos célok miatt, miért ne tenné. Van aki szimplán pénzért, van aki egy fontos életcél miatt vállalja
Vagy egyszerűen csak azért, hogy a műteremben és a változó fokban beállított és retusált fotókon átélje a gyönyörű vagyok, szexbomba vagyok fílinget – elvégre mindannyiunkban lakik egy szexbomba. Van, aki hajlamos kívül hordani ezt az énjét, de van, akiben jobban el van rejtőzve, bár lehet hogy soha nem tudja meg se ő se a környezete… Én mindenesetre úgy gondolom, ott van, 0-tól 100 éves korunkig.
Lássuk akkor az érem másik oldalát.
A sportkarrier egyszer véget ér, el kell menni dolgozni (na nem éppen Serena Williamsra gondoltam) Mondják, minél dekoltáltabb vagy átlátszóbb a felsőd, annál inkább nem arra figyel a férfikollega, amiről hahó, itt feljebb, a szádon át beszélsz.
Ha ez így van – habár ezt persze erősen dekoltált női munkatársakkal rendelkező pasiknál tudományos igénnyel le kellene csekkolni - tagadni fogják – vagy kérdezzük meg a brit kutatókat? – szóval akkor mi a helyzet, ha egy mégoly gyomorig érő dekoltázs sem tétel, mert a kolleganő meztelen képei diszkréten és azonnali kattintással elérhetőek? 
Ne is vállaljon soha munkát, pláne ne vezető posztot? 
Nem a fenét! 
Ami megtörtént megtörtént, és jönnek új fejezetek. 
Kilyukadni tehát oda akartam, hogy bicskanyitogató tuskóság volt, amit láttam a sportgézán, hogy akkor is ott a link valakinek a régi fotóihoz, amikor ő kimondottan és udvariasan kérte az interjúban, hogy ne tegyék ezt. Nem mintha nem lenne gyönyörű szép rajtuk. 
Hát ez van, c’est la vie, a „meztelen nő” meg „aktnaptár” stb hívószavakra feldübörög a pulzus- és kattintásszám. 
Még itt, az én abszolút nem erről szóló és icipici kis blogomba is érkeznek így folyton látogatók, gondolom, a kanadai csajok miatt, meg a hűde küzdünk a sztereotípiák ellen miatt.
Úgyhogy aki most is így érkezett, hát üdv, de bocsi, így járt, ajánlom a google-t.

Szabó Tündéről van egyébként szó, akit a barcelonai olimpián, és világbajnokságokon csakis Egerszegi Krisztina tudott megverni, senki más – felfogja ezt valaki egy olyan országban, ahol az ezüstérmeket csak épp megemlítik az aranyok hozsannázása mögött?? – szóval Szabó Tündéről, akit megválasztottak az Úszószövetség főtitkárává, főnökasszony lett belőle, és szándékosan a Nemzeti Sport linkjét hoztam.

A szponzor kérésére vetkőztek
Brit női úszócsapat (2011) - a szponzor így kívánta
És még sokan mások - lehet csekkolni a neten.
Lehet, hogy hülyeség volt vetkőzni anno, mert a net nem felejti el, de tegye fel a kezét az, aki sose csinált zsenge korában (esetleg később?) hülyeséget.
Úgyhogy Szabó Tündének egy nagy hajrá, csakazért is.

Megjegyzések

Encsi üzenete…
Hogy ezt a kettős mércét mennyire utálom... Az ilyen képekre a férfinép nagy része rákattan, csak neve meg valódi élete ne legyen annak, aki rajtuk van.

Vetkőzni nem azért hülyeség, mert hülyeség, hanem mert a konzekvenciákkal nem számol az ember lánya.
Házisárkány üzenete…
Azt hiszem itt a "bunkóság határtalan" esete forog fenn.
Tünde fiatal volt és gyönyörű-az állítás mindkét része most is igaz rá.
A tesztoszteron,az írígység ha összekeveredik a butasággal.....hűűűű.
Sajnos a mai álszent és prűd világunkban nagyon sokan nem fogadják el,ha egy nő okos ÉS szép, ja és kicsit merész is egyben.
lilakávé üzenete…
Aki vetkőzik, értelemszerűen fiatal még és nem látja a konzekvenciát:(
Házisárki, a szívemből szóltál! álszentség, kettős mérce, irigység. Tisztelem Tündét, hogy nem meghúzza magát, hanem vállalja a vezetést.