Holdvilágos éjszakán

Holdvilágos éjszakán.. miről álmodik a lány? Persze jó lehet a királyfi tán, meg a hófehér paripán, de mindez semmit se ér, ez csak egy érdekházasság:)
Nade az nem lenne inkább az igazi nagy kunszt, hogy valaki azt mondja, To me, you are perfect - nekem Te magad vagy a tökély? 
Ha már mi nők, magunknak ezt olyan ritkán bírjuk kimondani. 
Ezért találtam ki most ezt a karácsonyi fejlécet, egy karácsonyi filmből.
A mai napon mindenesetre fogadjatok el tőlem egy fontos jótanácsot. (Azon túl, amit Billy bácsi tanácsolt a filmben: ne vegyetek drogot... legyetek celebek és akkor majd ingyen kaptok)
Szóval a tanács.
Nagyon  fontos a mozgás, és legalább ugyanolyan mérhetetlenül fontos a megfontolt táplálkozás. 
Tehát kedves Olvasó, ne feledd, Karácsony idején minden egyes étkezés előtt és után fokozottan ügyeljünk a helyes kalóriabevitelre.
A filmet meg remélem nem kell senkinek bemutatni, de ha mégis, akkor az illető(k)nek a legjobb lesz, ha megnézi(k).
Keira Knigthley az, aki itt háttal a kamerának álmélkodik, hogy nahát miket mond neki ez a fiú... Nade  a zsengekorú és pehelysúlyú Keira Knightley-nak könnyű... Mit tud ő még az életről? :)) Neki még sokan mondják. 
Akkor kezd izgalmas lenni, amikor már senki nem mondja.
Minden Olvasónak kívánok tehát Karácsonyra (és máskorra) egy ilyen üzenetet, miszerint ő a tökély, és megérdemli hogy vigyázzon magára, az egészségére, testére-lelkére, minden életkorban és testalkatban.Megjegyzések