Madonna most mint edző

Hard Candy Fitness. Kemény cukor - a legutóbbi Madonna-album címére utalva. Jó cím egy női edzőteremnek: helló, cuki vagyok, és kőkemény.
Ez a madonnaság a projektben nyilván nem annyira szakmai lesz, mint inkább marketing-jellegű, elvégre köztudott, hogy milyen sokat edz, hogy úgy nézzen ki, ahogy kinéz, életkor ide vagy oda. 
Sok mindent bizonyára fel lehet neki róni, és az alakjáról sem egyformák a vélemények, van aki látni se bírja rajta az inakat, van, aki meg azt nem bírná, ha húsosabb lenne - de azt, hogy elhagyta volna magát, azt nem lehet rá mondani. 
Egészen rossz nyelvek szerint pedig az utóbbi időben az alakjával többet foglalkozott a közönség, mint a hangjával. Zárójelben kérdem meg, férfisztároknál is ennyire téma a kinézet vajon? Vagy az énekesnőknél is úgy van, mint a női sportolóknál, akiktől a média elvárja, hogy celeb legyen, meg szép, ahhoz hogy a teljesítményük érdekes legyen? 
Azt írja az újság, Madonna igyekszik új utakat keresni: még ruhamárka beindítását is tervezi, ez utóbbit tini leányával.
Nem csodálkozom, hogy a gyermekkel inkább a ruhák felé orientálódik, mivel tininevelésben (miben??) szerzett némi előképzettségem birtokában, elképzelek egy tinileánykai reakciót az alábbi lemezborítóra tekintvén.
Anya, biztosan jól vagy?
Engem nem nagyon fenyeget a veszély, hogy kísértésbe essek s kipróbáljam ezt az edzőtermet (se). Túl azon, hogy nem bírom a gépes edzőtermet, még ha Budapesten is nyitna boltot, ami nem túl valószínű - az árfekvését tekintve végképp nem leszek a célcsoportja. 
De mégiscsak valahol az intelligencia jele is, ha valaki nem várja meg, míg végképp kikopik a színpadról, hanem próbál előrenézni és netán járatlan útra lépni, ha már a stílusváltás nem jön szóba valami miatt.
De a legfőbb info ebből mégiscsak az, hogy van élet az 52.ik szülinap után is.:)

forrás: http://www.huliq.com/10164/madonna-looks-sweeten-workouts-hard-candy-global-gyms

Megjegyzések

Enikő üzenete…
Nem érzek akkora különbséget az eddigi karrier-marketinghez képest :) Énekesnőként nincs fantasztikusan kirívó hangja: igazi jól "megmarketingelt" zenei karrier, majd meseírói karrier, majd megmarketingelt (ööö fotosoppolt) modellkarrier, csodálkoztam volna, ha a fitneszkarrier kimarad.

(Egyedül a színészkarriert nem sikerült eléggé marketingelni.)