Mezítláb a parkban

Hadd írjak most kivételesen egy olyan táncprojektről, ami még aktuális :) Ha érdekel a hastánc, ha szeretsz mezítláb a fűben táncolni, vagy nem tudod pontosan, hogy szereted-e, de esetleg kipróbálnád, akkor ez lehet, hogy neked szól. 
Baranyai Bea hastánciskolájában diszkrét kis márvány emléktábla hirdeti majd, hogy én magam is nála kezdtem annak idején, s ez gondolom elég ajánlólevél :) De itt a blogban is láthatjátok az egyik órájáról készült videot, hastánc flitter nélkül címmel. 
Ez most egy szabadtéri fűbentáncolás lesz, amely bárki számára nyitott, és Bea megígérte, hogy nem haladó óra lesz, hanem egy jóhangulatú mozgás és kedvcsinálás az egészen kezdőknek és kíváncsiaknak. Nincs szükség flitterre, bikinire, fátylacskákra, semmilyen hastánc-egyenruhára :) Én életem első óráját farmerban nyomtam végig, mert nem volt nálam váltóruha, úgy ráncigált el a barátnőm (áldassék a neve :) Onnan kezdve viszont mindig volt, mert Bea óráin leizzad az ember. Ő teljesen átmozgatja a csapatot tánc közben, ráadásul tisztességes bemelegítést tart az elején és nyújtást a végén (ritkaság!)
Erre a szabadtéri nyílt órára meghívta a tanítványait, azok rokonait, barátait és üzletfeleit, valamint mindazokat a nőket, akik kipróbálnák, milyen érzés lehet ebben az elkényelmesedett világban kinn a természetes közegben táncolni, mozogni, sportolni. 
"Néha nem ártana megtapasztalni a fű puhaságát, a szellőt, napfényt. Amúgy még én se csináltam ilyet, úgyhogy kicsit izgulok:)" - ezt ő mondta a saját szájával :)
Hogy a  zene milyen lesz? Beát ismerve, hát nem az édesbús fülledt irányzatok várhatók.
A hely - mert már felderítette a terepet - a Holdudvartól pár méterre található, mert nem a Nagyrétre akart kivonulni, de nem is elbújni valamelyik bokor mögé a Duna parton. De aki nem ismeri a Margitszigetet, vagy nem szeretne egyedül menni, választhatja a megadott találkahelyet, ahonnan együtt ballag át a csapat a szigetre.
További info ITT

"Vissza a természetbe"
INGYENES, nyílt hastáncóra a Margitszigeten
Időpont: szeptember 04. szombat
Találkozás: 15.30-kor a  Roxy Studio vagy 16.00-kor a Holdudvar/Casino előtt

Megjegyzések

lilakávé üzenete…
Aki a Roxy stúdió előtt szeretne találkozni, mert hozzám hasonlóan nem tudja, hol a Holdudvar a szigeten, annak itt a Roxy címe:
XIII.ker,Tátra u.4
Itt lesz a tali fél4kor.

Térkép: http://www.roxystudio.hu/Kapcsolat.html
kikus üzenete…
Jójó, a nap nem sütött, igaz a szúnyogok is beleadták a magukét, de mindettől függetlenül én NAGYON élveztem :)))
lilakávé üzenete…
Teremben se rossz dolog a tánc, így a fák alatt egész más a fílingje, nektek nem? még ha cipő is kellett :)
Tünde üzenete…
Az idén még a november 06-i vizsgán lehetett a kertben mezítláb táncolni..
Tünde üzenete…
Ugyanott, ahol Bea, Barbi, Kata és Aziza közös fotója készült. A lányok fölraktak jópárat a fb-ra
lilakávé üzenete…
Mi pont kifogtunk egy esősebb-hűvösebb napot. De így is jó volt. Képeket majd megnézem :)