Mozgás másként

Nők mozgásban. És mi van azokkal a nőkkel és azzal a mozgással, ami a beszürkülés, besavanyodás, bezárványosodás és reménytelenség ellentétje? Átvitt értelemben.
Tegye a szívére a kezét, aki egy ilyet se ismer.
Minden életkorban és testalkatban, hogy illeszkedjek a blog élmondatához is. Sőt nemtől függetlenül, de csak majdnem. A nőknek 50 után más lesz az élet egy kicsit - több okból, soroljam? aki tudja, tudja.
A nőiség-tudat megváltozik, hiszen nem lehet már gyereke, és lehet hogy ekkor először érzik meg a bőrükön mi az, hogy soha többé.
Egy férfiembernél ez a része nem ennyire brutális  - Anthony Quinn 80 fölött volt, amikor apa lett.
Najó, ő edzésben volt, élete során lett vagy egy tucat gyereke több nőtől - ez is azt mutatja, nem szabad leállni :)
Monspart Sarolta is megmondta, ne feledjétek, hívek!

Szóval, eljő a vég az ötvenplusszal?
Annak igen, aki elhiszi.

Nagyon sokáig kerestem fotót ehhez a poszthoz. Végül ezt válaszottam a jókedv, életöröm miatt és mert nem tinik vannak rajta. Szemmel láthatóan nem a reklámokból ránk erőltetett tinikorosztály és -testalkat, egyszerűen köznapi nők, akik nem törődnek éppen semmi mással, mint a zenével meg a tánccal.

Kezdődhetnek új és jó dolgok annak, aki tudja, hogy nem a plakátokon van az élet. Akit ez érdekel, még ez is egy jó cikk: Nők, akiknek ötven fölött kezdődik az élet - jól hangzik és főleg élő emberekről szól, nem műpszichológiai cukormáz-frázisokról.

Fotó: moonjazz 

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
sarolta szilagyis volt!