Röntgentekintet és zumba

Azt bírom Morvai Katalin tesztes cikkeiben, hogy nem csicsereg és cukin lelkendezik az edzésekről, hanem egyrészt odamegy, befizeti, tornagatyát húz és végigcsinálja, másrészt amikor már ott van, egy TF-es öregróka szemével tényszerűen és szósz nélkül megfigyel. 


Ja és harmadrészt, amikor hazamegy megírni a cikket, elolvassa azt, amit tudni érdemes a műfajról, mert látott már ő is karón varjút eleget, felkapott és megunt csodamozgásokat. 
"A különböző szerek, felszerelések, mint a rugóscipő (kangoo), a fél labda (bosu), a lépcső (step), a vizi bicikli (aquabike) és társai azzal, hogy behatárolják a velük végezhető mozdulatsorok variációs lehetőségeit, ugyancsak oda vezetnek, hogy elkezdünk kiszeretni ezekből az aerobik foglalkozásokból."
Mint a medicinrollerből a 60-as évek közönsége :)
A tánc-félékből alapvetően sose elég - bár nekem a hadonászós dolgok nem jönnek be, tán kinőttem már belőlük, ez volt a bajom a salsa aerobikkel is, bár ott az átlag-életkor meglepően magas volt! Valszeg edzés kérdése elsősorban, és csak utána személyes ízlésé. 
Így történhetett meg, hogy én nem mertem még kipróbálni a zumbát, míg Morvai Katalin csak 3as erősségi fokozatot adott neki az 5ös skálán (de élményből 5-öst!). 
  

Megjegyzések