Öt hónapos terhes olimpikon

Már kismamaként választották be a csapatba.  Tartalékként ugyan, de öt hónapos terhesen mégiscsak ott lesz, kanadaiként a kanadai olimpián.
Rajta kívül két nőről lehet csak tudni, hogy terhesen versenyeztek a téli olimpián, úgy tűnik nem rutin, meg hogy így kéne... és rendben, ez csak curling...  tudod, az az, amikor a kődobáló komoran néz, a többiek meg  őrültül sikálják a jeget :)
De akkor is tetszik ez a történet.

Hogy az anyaság nem hátrányos helyzetet jelentett, és nem  "bennehagyták" a csapatban mert jófejek, hanem már így, kismamai állapotában válogatták be.
Vigyázó szemetek Kristie Moore-ra vessétek, a napokban kezdődtek a curling versenyek Vancouverben, de a kanadai női csapat pénteken kezd, ha jól nézem.

forrás: a yahoo vancouveri sportblogja

Megjegyzések

Nők Mozgásban üzenete…
Egyik alkalommal a közönség - nyilván kanadaiak nagy többségben - nagyon rondán és sportszerűtlenül viselkedett. Üvöltöttek hoyg zavarják az ellenfelet, ez nem illik egy sportversenyen :(
De azért Kanada lett az olimpiai bajnok női csapat, csak így már nem örültem annyira neki. (tudom, na és? kit izgat - hát engem :) De már engem se.